Aquaklimcross Sibculo

Zaterdag 25 augustus 2017 is de datum dat voor de 21e keer in het kleine plaatsje Sibculo het grote evenement de Aquaklimcross van start zal gaan.

Deze unieke hardloopwedstrijd wordt gehouden op een al even uniek parcours van een voormalige zandafgraving. Een ronde van drie kilometer kent maar liefst 10 steile zandhellingen en twee waterpassages van 100 meter!! Het decor is plm. 4 ha. groot met beboste hellingen, water, en strand, en ligt vlak naast een historisch kloosterterrein met drooggevallen grachten die onderdeel van het parcour uitmaken.

Het programma kent een “spettercross” voor de kleintjes, en 3, 6, 12, en de 21 kilometer. Tevens is er de mogelijkheid om in teamverband mee te doen, dit houd in dat ieders op zijn eigen afstand kan lopen.

Na elke afstand zal de prijsuitreiking plaats vinden in de buurt van de finish. Dit alles mede dankzij onze sponsoren, de ingredienten voor een unieke dag. Een mooie reden om zaterdag 25 Augustus te noteren in uw agenda!

De Aquaklimcross Sibculo staat garant voor een veelzijdige wedstrijd met een heel pittige uitdaging, u waant zich op een trailrunparcour ergens in het buitenland.

-2514Dagen 00Uren -33Minuten -42Seconds